Maja Granath *

Alla inlägg den 23 april 2013

Av Maja Granath - 23 april 2013 21:21

Musiken i skolan idag var extremt frustrerande. Men hade musik hel dagen typ, och efter skolan så hämtade mamma mig och jag bytte om och åkte till ridningen. Vi hoppade på utebanan, första gången för hästarna och oss (!) det blåste extremt och jag red med knappt någon dom helst attityd, så jag höll på att ramla av en gång, satt framför halsen och hängde halvt men kom upp igen och kunde hoppa klart resten av banan. Känslan genom passet var verkligen Inge att räkna med.

Imorgon är det skola igen, och jag har slarvat bort min skåpnyckel (good going Maja) så jag få ha jackan i väskan hela dagarna. Imorgon är det nog inget speciellt i skolan, ska fortsätta med musiken.. Ska duscha och sen sova, så vi hörs imorgon antar jag?

Av Maja Granath - 23 april 2013 08:20

Förlåt för igår, men det hände en grej, egentligen är det inte en ursäkt. Men nu vet ni iallafall.. Efter skolan igår så hade jag möte, och sen åkte jag hem och sov 2 timmar och resten av kvällen behöver jag inte skriva om.

Sitter i skolan nu, min skåpnyckel ä borta, så har en tjock väska. Olivia är sjuk idag, och Amanda och Anna kommer om ett bra tag, så jag är ensam, tråkigt nog.

Ska göra klart min diagnos för block 3 nu, så vi hörs sen!

Ovido - Quiz & Flashcards